G
Terug
3.4.6.1. We voeren het plan van aanpak ‘Meer kansen voor culinair Schouwen-Duiveland’ uit
Portefeuillehouder
Daniël Joppe
Omschrijving (toelichting)
In samenwerking met eilandelijke en regionale partijen op culinair gebied is in 2019 het plan “Meer kansen voor Culinair Schouwen-Duiveland” opgesteld. Hiervoor is voor de periode 2019- 2021 een budget van in totaal € 40.000 in de begroting opgenomen. We voeren in 2021 de geprogrammeerde activiteiten uit en evalueren in 2022.
Stand van zaken
In 2022 besloten we het programma 'Meer kansen voor Culinair Schouwen-Duiveland' niet verder op te pakken en het beschikbare budget terug te laten vloeien naar de algemene middelen. Als gevolg van corona was er de afgelopen jaren geen mogelijkheid dit programma op te pakken. In 2022 ontbrak het aan capaciteit en moesten we prioriteit aan andere zaken geven.
Tijd (indicator)
Geld (indicator)
G